Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Nieuwe ballensponsor voor HC Alkemade!

Nieuws afbeelding 12-9-2017

Tijdens de eerste competitiewedstrijd van HCA mA1 werden de ballen gepresenteerd. Connie van den Hoorn en Bruno Juray, beiden werkzaam bij Ploeg kozijnen en actief binnen onze club deden de afslag. De wedstrijd werd met een Ploegbal succesvol gewonnen met 5-3.

Een mooi  initiatief van Ploeg kozijnen om onze club op deze manier te sponsoren waarvoor onze dank.

Maar wie zijn Ploeg kozijnen?

Dat leest u hieronder.

Ploeg kozijnen is al sinds 1980 het adres voor kunststof kozijnen.  In de productielocatie te Nieuw-Vennep, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd. Daardoor kunnen wij de klanten voorzien van maatwerk kozijnen, deuren of puien in elke gewenste afmeting en stijl – van landelijk tot industrieel en van traditioneel tot modern. Wij werken voor particulieren, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties en aannemers. Alle kozijnen worden gemonteerd door de eigen montageteams van Ploeg. Dat is de kracht van de onderneming. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Voor meer informatie over Ploeg kozijnen bezoek de website www.ploegkozijnen.nl.   

De oorsprong van het bedrijf ligt in Rijpwetering, met veel werknemers uit gemeente Kaag en Braassem. Daarom hoefde ook niet lang te worden nagedacht over de vraag of Ploeg kozijnen hockeyballen wilde sponsoren aan Hockeyclub Alkemade.

Bijlage