Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Welkom bij Hockeyclub Alkemade

Nieuws afbeelding 5-11-2016

Op onze website vindt u informatie over de club, de historie, een overzicht van  sponsoren van de club, , trainingsschema's,  wedstrijdschema’s, de activiteitenkalender en actuele zaken zoals uitslagen of wedstrijdverslagen.  

Hockeyclub Alkemade is een kleine hockeyclub met ruim 260 leden, waarbij naast de hockeysport ook sportiviteit, gezelligheid en gastvrijheid voorop staan. In het logo hebben we ons verbonden met de voormalige gemeente Alkemade, nu Kaag en Braassem geheten, die gepromoot wordt als de bloem van de Randstad. Midden in de Randstad heeft Hockeyclub Alkemade dan ook zowel een lokale functie als een aantrekkelijke satellietfunctie voor leden uit de grotere omliggende steden zoals Leiden.

Onze club is aantrekkelijk voor alle leeftijden en generaties. Ook voor senioren die alleen - in niet competitief verband - een balletje willen slaan, is er op donderdag de trainingsavond.

Deze site kan een eerste kennismaking zijn met Hockeyclub Alkemade. Echter, om de sfeer écht goed te proeven, is een bezoek aan ons sportcomplex in Rijpwetering een must.

Tot ziens bij Hockeyclub Alkemade!