Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Lustrum Fancy Fair HCA

Nieuws afbeelding 1-5-2017

Gisteren vond  de vierde activiteit plaats in het kader van het 7de lustrum van HC Alkemade. http://www.hcalkemade.nl/site/default.asp?Option=60&acID=1&aID=6421040948599177889

De dag eindigde met een veiling van een grote variĆ«teit aan kavels. Op de foto  Laurens als HCA  veilingmeester  en Joost als aanbieder van de eerste kavel, een fluitbeurt.

Deze kavel en de vele andere activiteiten van individuele leden,  van HCA teams en van de vele sponsoren gingen vlot van de hand onder de professionele leiding van de veilingmeester en zijn assistent Philip. Het bieden over weer op zeer gewilde kavels als een HCA Heren 1 experience, een Opposuit, pizza's eten in de tuin en wat al niet meer gaf regelmatig grote hilariteit.

Voor de veiling was er een attractieve wedstrijd van HCA Heren 1 tegen Bleiswijck. De Heren hadden het zwaar maar wisten toch twee keer te scoren onder enthousiaste aanmoediging van het massaal aanwezige publiek.

Groot deel van het publiek had daarvoor zelf op het veld gestaan in het familietoernooi. Na een hartelijke welkom van Sjon/ Roy, een gedegen opwarming onder regie van Bruno, zorgden Femke en Patricia voor een perfect verloop van de wedstrijden.  Het familie toernooi in ere hersteld!! Ook de  loterij in de pauzes bood  veel verrassingen en plezier.

Het was in het geheel een zeer geslaagde stralende dag bij HC Alkemade!

Grote dank gaat uit naar de lustrumcommissie, alle andere vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten en de vele sponsoren die meegewerkt hebben aan de loterij en de veiling!  

 

 

Bijlage