Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Scheidsrechters

Veld- en scheidsrechtersindeling

24-2-2017 Voor de eerstkomende veldwedstrijden is de veldindeling gemaakt en hierbij worden natuurlijk ook weer scheidsrechters ingedeeld.
Dit is altijd een enorm gepuzzel en wij doen onze uiterste best dat dit voor iedereen zo min mogelijk belastend is. Het is ons streven om iedereen te laten fluiten op de dag hij of zij zelf thuis speelt. Maar helaas is dat niet altijd haalbaar. Wij zijn afhankelijk van de indeling die de bond maakt. Wij bepalen zelf de tijd dat we op een dag spelen maar de bond bepaalt of we uit of thuis spelen. Dit jaar valt het voor ons niet erg gunstig. Om te voorkomen dat er twee teams zijn die iedere thuisspeeldag moeten fluiten, hebben we besloten om soms ook fluiters in te delen op een dag dat ze uit spelen.
Wij realiseren ons heel erg dat dit niet handig is maar het is wel de meest eerlijke verdeling van het aantal te fluiten wedstrijden in dit seizoen. Het zou er anders op neer komen dat er spelers zijn die aan het eind van het seizoen 6x gefloten hebben, terwijl er andere spelers zijn die de 3x niet eens gaan halen.
Oprechte excuses als de indeling misschien tegenvalt, wij proberen het beste ervan te maken en vragen jullie begrip hiervoor.