Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Senioren

Strafbal keerpunt in de wedstrijd van Heren 1

Nieuws afbeelding 16-10-2016

Op de - naar men zegt laatste stralende herfstdag - trad HCA Heren 1 aan  tegen de studenten van Scoop Delft. Bent u wel eens gaan kijken naar het enige senioren Heren team van HC Alkemade? Dat is een lust voor oor en oog. Neem alleen al het strijdlied. Dat is uniek! Zie foto.

Vervolgens wordt er in het veld ook hoorbaar gespeeld; de energie spat er vanaf. Het ging razendsnel op en neer van ene helft naar andere helft. Wel stond HCA al gauw wat meer onder druk. Na 10 minuten scoorde Scoop. Twee strafcorners van HCA werden geen succes. 10 minuten later viel weer een goal. Met 0-2 de rust in. Het trouwe publiek miste wat energie in het team vandaag. De vroege speeltijd?

De Heren wisten zich in de pauze op te peppen. De energie was er daarna helemaal.  Uit een strafcorner kwam een strafbal en Daan, het langst spelende lid van HCA,  scoorde magnifiek. Binnen 5 minuten sloeg Rens daarna een snelle bal naar voren en Hein tipte deze perfect in. Even zag het er nog naar uit dat er een winnende goal in zat. Eindstand 2-2. .

En tot slot liepen de Heren een ereronde en dankten daarmee  de ruim 30 toeschouwers. Heren 1 vormt  een goed voorbeeld voor de jeugd van HCA! 

N.B. Philip was er deze keer niet maar hoort er ook helemaal echt bij natuurlijk!

Bijlage