Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Senioren

13 juni Veterinnen en veteranen te gast in het clubhuis

Nieuws afbeelding 14-6-2015

HC Alkemade kent een rijke geschiedenis. Heel bescheiden werd de club opgericht in 1981 door het echtpaar Bart de Jonge en Stoffels. Al snel voegde zich daarbij echtpaar Rene en Slot....................Herinneringen werden  vanavond opgehaald aan hoe HC Alkemade begon, groeide, een tijd heel klein was en toen met grote inzet van die kleine groep veteranen en veterinnen weer groeide..........

Herinneringen kwamen boven aan wedstrijden op gras, aan een keet als clubhuis, aan een enkele kleedkamer en een enkele douche. HC Alkemade oprichters en leden van het eerste uur hielden een Laatste Hockeymaal omdat het Veterinnen team ophoudt te bestaan. Het was een blij weerzien tussen oud-leden komend uit Zeeland, Overijssel en zelfs Dubai.

Het clubhuis stond prachtig in de bloemen. De sfeer was heel goed. Er werd een mooie voordracht gehouden a la Youp van het Hek  en tot slot werd er een echt hockeylied in bas ingezet. Geen veteranen noch veterinnen competitie bij HC Alkemade meer maar wel is de trimmersgroep onder leiding van Bert Slot flink gegroeid en blijft Joost Soetens actief in de begeleiding van het fluiten en last but not least gaan we oud-leden terug zien als VRIENDEN VAN HC ALKEMADE want dat is vanavond nieuw leven ingeblazen door Ans en zo komen er nog vaker zulke gezellige avonden waardoor de verbinding tussen actieve leden van toen en van nu behouden blijft en wellicht nieuw impulsen voortbrengt.