Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Wie zijn dit op het Vriendentoernooi?

Nieuws afbeelding 14-5-2015

Een van de vele originele inschrijvingen voor het VRIENDENTOERNOOI, een team met wel 4 spreekwoorden in zich.

Vandaag wordt er volop hockey gespeeld op het Hertogspark. Niet alleen door HCA hockeyers maar door sportieve jong volwassenen uit de hele regio. Hockeyers spelen samen met hun sportieve vrienden, voetballers, volleyballers, tennissers, tafeltennissers, handballers...........enz enz.

De vriendenteams spelen in bijzondere outfits en hebben speciale namen. Voor de bezoekers is het is een oefening in spreekwoorden, soms op hoog niveau! 

Een greep uit de 42 teams. 

"Now comes the monkey out of the sleave! Dit is mijn uitspraak daar moet u het mee doen. Waar het vat van vol is, loopt het glas van over. Je kater uit de boom kijken. Voor elk wat pils. Wij spannen de kroon. Een koekje van eigen deeg. Kat en kwaad. Met de kippen op stick gaan. Liever lui dan moe. Nooit geschoten en alles mis. The pink glasses. Achter het net gevist".................enz. enz.

De sfeer is super best. Chantal  Ike, Anouk, Sharon, Anne, Dimmy en Marijn. Top organisatie. Top gedaan!!!

En op de foto? Een nadenkertje!

"Als het gewassen varkentje zich een hoedje schrikt, dan ben je nog niet jarig!" compleet met een "verdronken kalf", een trommeltje met heerlijke '' koekjes van eigen deeg " en ook 2 tassen "een kat in de zak " en "thuis is daar waar je wordt begrepen" en dat laatste is wellicht handig voor de deelnemers die die tot het uiterste zijn gegaan om het hockey "onder de knie te krijgen" of voor degenen die wellicht "te diep in het glaasje hebben gekeken "