Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Rabo Jeugd Hockey Toernooi was weer succesvol

Nieuws afbeelding 9-4-2015 Paaszaterdag deden er zo'n 120 kinderen mee aan het Rabo Jeugd Hockey Toernooi.
Onder leiding van een enthousiaste groep jeugdspelers legden leerlingen uit de groepen 2, 3 en 4 in de ochtend een spelletjescircuit af, afgesloten met onderlinge wedstrijdjes.
In de middag speelden leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 een toernooi. 11 Teams streden, verdeeld over 2 poules, om de 1e plaats in hun poule. Ook kon er een prijs gewonnen worden door het team dat bij het keeperschieten de meeste goals had gemaakt. De 1e prijs in poule 1 ging naar het team The Bad Boys en in poule 2 was de 1e plaats voor De Boys van de Kiem. Alle deelnemers kregen na afloop iets lekkers en een kado'tje van sponsor Rabobank mee naar huis. Ook ontving iedereen een uitnodiging voor de gratis Intro-trainingen op dinsdag 7, 14, 21 en 28 april van 17.30 - 18.30 uur om verder kennis te maken met de hockeysport.
Heb je afgelopen zaterdag gemist en wil je toch proberen of hockey een leuke sport is, dan ben je ook van harte welkom. Kijk voor meer info op de site onder "gratis Intro-trainingen van start".

De foto's van het Rabo Jeugd Hockey Toernooi staan op onze Facebook pagina.