Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Even voorstellen

2-4-2015
Het is altijd leuk om weer wat nieuwe mensen aan jullie voor te kunnen stellen. Binnen een vereniging is het niet meer dan normaal dat er soms een wisseling van de wacht plaatsvindt.

Met ingang van nu neemt Pascal Borst (Heren 3) het Lisa-beheer over van Stephan van Iterson en Martijn Salet. Deze laatsten hebben zich de afgelopen jaren bemoeid met alles wat met de website en het ledenadministratiesysteem te maken hebben. Een belangrijke taak, als club kunnen we niet zonder. Het is het belangrijkste communicatiemiddel naar de leden toe. Dank jullie wel, Stephan en Martijn! En welkom Pascal, fijn dat jij dit wilt overnemen. Pascal is te bereiken via [email protected]

Op het gebied van arbitrage neemt Yanthe Fritz (Dames 2) deze commissie onder zich. Deze taak lag bij de voorzitter maar het was net te veel om erbij te doen. Yanthe zal zich bezighouden met het organiseren van de scheidsrechterscursussen, het bijhouden van de sterkte van de scheidsrechters en van wijziging van spelregels, het aanmelden bij de bond van de scheidsrechters en allerlei aanverwante zaken. Yanthe is te bereiken via [email protected]

Binnen arbitrage blijft opleiding bij Joost Soetens en de indeling van de scheidsrechters bij Josine van der Ploeg ([email protected])

Een paar gezichten die jullie al vaker rond de velden hebben kunnen zien zijn die van Froukje de Winter en Peter Mulder. Zij nemen een groot deel van de begeleiding van de scheidsrechters op zich. Daarnaast zullen jullie veel seniorleden rond de velden aantreffen, allemaal met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat de scheidsrechters (zowel jeugdleden als fluitende ouders) begeleid worden zodat die zich zekerder voelen. Wij zijn erg blij dat we de begeleiders hebben, ze staan er in weer en wind, kou en regen. Dank jullie wel, het is een belangrijke taak!