Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

NL doet! HC Alkemade bedankt haar vrijwilligers

2-4-2015
Het weekend van 21 maart stond in het teken van NL Doet! En Hockeyclub Alkemade deed mee. Ondanks het koude en natte weer is er binnen één dag zo ontzettend veel werk verzet! Met 15-20 man/vrouw zijn we aan de slag gegaan. De ‘buitenploeg’ heeft het gehele buitenmeubilair vervangen. Er staat een prachtige nieuwe set meubelen van steigerhout, in een razend tempo in elkaar gezet en de eerste laag white wash zit er al op. Ook zijn er handvaten aan de banken gemaakt zodat verplaatsen iets makkelijker gaat.
Tegelijkertijd is er nog een buitenlamp op sensor aan het clubhuis gemaakt.
Het ‘verfteam’ heeft het binnenmeubilair in de grondverf gezet. Een paar mensen hebben van de week wat verloren uurtjes op de club doorgebracht om de eerste laag zwarte lak aan te brengen. De tweede laag moet er nog op en dan kunnen we weer jaren vooruit.

Alles zit nu in de eerste laag verf. Om alles weer een paar jaar mee te kunnen laten gaan moet er een tweede laag overheen. Dinsdagmiddag 7 april zijn er weer wat enthousiastelingen die deze tweede ronde oppakken. We hebben genoeg kwasten dus hulp is welkom, al is het maar voor een uurtje! De eersten zullen rond 12 uur op de club zijn.