Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

HC Alkemade bedankt haar sponsors

2-4-2015
Op zaterdag 28 maart vond er op de club een heuse sponsorborrel plaats. Sinds 1½ jaar is de sponsorcommissie weer erg actief. Dat blijkt uit groeiende sponsorinkomsten. Die zijn zeer welkom, hiervan kunnen we extra uitgaven bekostigen.
De sponsorcommissie heeft dus ook een sponsorborrel georganiseerd. Ans de Haas, Stephan van Iterson, Tim Haasnoot en Stephan van der Voorn hebben er een super gezellige avond van weten te maken. Het clubhuis was in de clubkleuren aangekleed, het was een knus geheel. Acht sponsors waren met hun partner aanwezig en genoten van een wijnproeverij, aangeboden door Rick Drieman. Rick is erg veelzijdig. Hij doet veel in vers en biologisch fruit. Zo is hij met stands met fruitsappen zelfs op grote evenementen zoals het festival op Lowlands te vinden!
Maar goed, het ging nu om de wijnen en ook die waren lekker en gevarieerd. Spaanse, Chileense, Argentijnse en Franse wijnen passeerden de revue, begeleid door een mooie plank met uiteenlopende soorten kaas, aangeboden door de Kaaswereld en een heerlijke selectie van verschillende soorten worst aangeboden door Keurslager Van der Meer.

Een meer dan geslaagde avond, leuk om dan een cirkeltje rond te zien gaan: de club dankt haar sponsoren en ook dat wordt weer gesponsord.