Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Alkemade MB3 KAMPIOEN

Nieuws afbeelding 7-2-2015

Dit is het laatste zaalhockeyweekend van het seizoen. MC2 werd vorige week kampioen. Dit weekend kunnen er nog drie volgen. JA1, MB2 en MB3 hebben kansen. Het eerst aan zet vandaag is MB3. Een partij winnen en een gelijkspelen is voldoende voor het kampioenschap!

De eerste tegenstander is het team van de Kieviten. Na 10 minuten spelen scoort Christy. Vervolgens een strafcorner tegen. Deze gaat er in. 1-1. Een volgende strafcorner houdt Shirley eruit. Yeta in de aanval. Zomaar naar 4-1. Dan ontlokt Kim een strafcorner. De tweede gaat er in. 5-1. Yeta in strafcorner 6-1. Vervolgens Joyce naar 7-1. De winst is ruim binnen. In de pauze wordt de wedstrijd Kieviten - Noordwijk door de getergde Kieviten gewonnen. Zou het een gelopen race worden voor Alkemade MB3? Gelijkspel tegen Noordwijk is voldoende maar Noordwijk wil winnen. Vanaf de eerste minuut zit er versnelling in het spel. Mooie kans voor Alkemade. Jammer. Nog een mooie aanval. Strafcorner voor Alkemade en Yeta pusht deze knalhard in. Kim oefent druk uit op het doel. Score van Kim heel behendig.  Mooie aanval van Joyce en Sam. Strafcorner tegen. Mooie redding Cato. Combinatie van Lisa en Sam lukt net niet. Goede verdedigende actie van Anne. Het is spannend. Shirley blokt goed af. Isa stopt ook een aanval sterk. Nina is alert. Strafcorner Noordwijk. Kim houdt deze er nog net uit. Dan mooie aanval van Noordwijk. 1-1. Even later een rush van Noordwijk uitlopend in een prachtig doelpunt. 1-2. 10 Minuten voor einde is er een zucht van verlichting te voelen op de tribune. Yeta scoort weer! 2-2 is voldoende voor het kampioenschap immers. Toch blijft het erg spannend die laatste 10 minuten met nog een mooie aanval van Noordwijk en een gespannen Alkemade. Dan is er de verlossende laatste goal. 3-2.

TEAM MB3 Lisa, Christy, Shirley, Cato , Joyce, Kim, Nynke, Isa, Nina, Mylan, Anne, Yeta en Sam. GEFELICITEERD! Knap gedaan!