Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

HCA in Hertogshal zaterdag 31 januari

Nieuws afbeelding 31-1-2015

Alkemade JC2 trapt af vandaag met een wedstrijd tegen Alphen JC3. De eerste helft loopt wat moeizaam. Al snel staat Alkemade achter met 0-2. Tweede helft lukt het  Alkemade lukt en voert het team de druk op. Dit resulteert in het eerst doelpunt.  Hoewel Alkemade nu bijna voortdurend in de aanval is lukt het Alphen toch die ene kans te benutten en wordt de stand 1-3. Alkemade maakt dan het tweede doelpunt en ook bijna de gelijkmaker. Jammer net niet en de eindstand is 2-3. Na de pauze staan de jongens klaar voor de wedstrijd tegen Cartouce JC6. En ja hoor na 8 minuten valt de eerste goal en Alkemade gaat door met scoren, elke 4 minuten 1. Na 28 minuten gaat er weer een bal richting doel. Geraakt door Chris. Ach. 6-0. Dan maakt Cartouche in de 33 ste minuut het eerste tegendoelpunt. Dat wordt in diezelfde minuut nog beantwoord met weer een goal van Alkemade. 7-1. Goed gespeeld.

Dat is het tijd voor Alkemade MC3. In de eerste wedstrijd tegen Wateringseveld staat het team lang op voorsprong. Vijf minuten voor het einde is de stand 3-1 door zeer goed teamspel. En dan ......een strafcorner van Wateringsveld. Deze wordt  nog gepareerd maar daarna vallen er wat gaatjes in de verdediging en lukt het de tegenstander nog om twee doelpunten te scoren. Gelijkspel 3-3. Even pauze en toen de wedstrijd tegen Zoetermeer MC6  de koploper van de poule. Zou het lukken dit team van het kampioenschap af te houden? HCA MC 3gaat tot het uiterste en houdt zich lang staande. Het team krijgt een strafbal tegen maar die gaat er niet in. Lange tijd blijft het 2 -2. Op het laatst van de wedstrijd krijgen  beide teams door een te vroege wissel een strafcorner tegen. Helaas lukt het HCA niet en Zoetermeer wel deze te benutten. Uitslag 2-3.

Later in de middag speelt Alkemade MB3. Ze winnen van Noordwijk MB5 en spelen gelijk  tegen HGC MB6. Op naar het kampioenschap volgende week! Succes!

Zondag 1 februari speelt Alkemade MC2 en MA1 thuis in de Hertogshal.