Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Zaterdag 19 april: Speel je eigen Rabo WK Hockey Toernooi!

Nieuws afbeelding 2-4-2014

Zaterdag 19 april organiseert HC Alkemade het Rabo WK Hockey Toernooi voor alle leerlingen van de groepen 2 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Kaag & Braassem.

Je hoeft niet te kunnen hockeyen, sticks zijn aanwezig, dus kom allemaal meedoen!

Voor leerlingen van de groepen 2, 3 en 4:

Van 10.00 - 12.00 uur organiseren we voor jullie het WK Hockey Spelletjes.

Schrijf je in via [email protected] Je kunt individueel inschrijven of met vriendjes en vriendinnetjes. Vermeld duidelijk je voor- en achternaam, op welke school je zit en in welke groep. Inschrijven kan tot uiterlijk 12 april. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.

Hockeysticks zijn aanwezig; trek sportieve kleding aan, sportschoenen (geen voetbalnoppen) eventueel scheenbeschermers en eventueel een gebitsbeschermer (bitje). Deze zijn te koop bij Sport2000 Rob vd Geest in Roelofarendsveen voor ongeveer 5 euro.

Zorg dat je om 09.45 op het hockeyveld op het Hertogspark in Rijpwetering aanwezig bent, zodat we om 10.00 uur echt kunnen beginnen. Je ouders en verdere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Remy Pennings via [email protected]

Voor leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8:

Van 13.30 - 16.30 uur is er voor jullie het WK Hockey Toernooi.

Schrijf je in via [email protected] Je kunt individueel inschrijven, met een aantal vriendjes/vriendinnetjes of per team van maximaal 8. Vermeld duidelijk je voor- en achternaam, op welke school je zit en in welke groep. Inschrijven kan tot uiterlijk 12 april. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.

Hockeysticks zijn aanwezig; trek sportieve kleding aan, sportschoenen (geen voetbalnoppen) eventueel scheenbeschermers.  Een gebitsbeschermer (bitje) raden we ten zeerste aan. Deze zijn te koop bij Sport2000 Rob vd Geest in Roelofarendsveen voor ongeveer 5 euro.

Zorg dat je om 13.15 uur op het hockeyveld op het Hertogspark in Rijpwetering aanwezig bent, zodat we om 13.30 uur echt kunnen beginnen. Je ouders en verdere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Remy Pennings via [email protected]

Bijlage