Vriendentoernooi 2018: 'Later als ik groot ben'
27-3-2018  | 
Lieve hockeyfanaten en ander gespuis,

De lente staat weer voor de deur, wat betekent dat ook Hemelvaartsdag weer sneller dan je denkt om het hoekje komt kijken! Wij zijn al weer druk bezig met alle voorbereidingen om weer een prachtig vriendentoernooi neer te zetten, maar dat kunnen we niet zonder jullie. Maar klaar met al het inleidend gebabbel, het belangrijkste is natuurlijk het thema: *tromgeroffel*

'LATER ALS IK GROOT BEN...'
Doorhalen wat niet van toepassing is: 
Word ik brandweerman/topsporter/ juf/tuinman/politieagent/ manager/vakkenvuller/ huismoeder/beddentester/ eeuwigstudent/arts/ taxichauffeur/ baasvanhetjournaal/enz.
Of je uitspraak van vroeger nu echt werkelijkheid is geworden, je er nog naar aan het streven bent of je helemaal iets anders bent geworden, op 10 mei maakt het allemaal niks uit! 

Stel een team met je meest gezellige en dorstige vrienden samen en wees creatief (en vergeet je niet snel in te schrijven want vol=vol). Wij zorgen weer voor de nodige versnaperingen en hitjes waarvan je niet kan laten om op het veld nog mee te deunen! Inschrijven kan vanaf 29 maart om 09:00.

Tot de 10e!

De vriendentoernooi commissie,

Ike van Velzen
Lynn van der Hoorn
Jette van der Meer
Annemarie Hupkes


Bijlage: Inschrijfformulier 2018.docx

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren
SponsorKliks
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Meer informatie >>