Nieuwsafbeelding

24-6-2018 | 
HC Alkemade is een van de 14 startlocaties van de Rabofietssponsortocht 2018.Er is koffie/ thee gebak en in de middag kunt u heerlijk blijven uitrusten op het zonnige terras want vanaf 13 uur zijn de RINGVAARZANGERS bij HC Alkemade.
En dat is echt genieten. Dat weten we nog van vorig jaar. Zie foto.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

24-6-2018 | 
Vorig jaar organiseerde de Lustrum commissie voor het eerst weer een kamp voor de jeugd van HC Alkemade. Dat was een groot succes en heeft afgelopen weekend  haar tweede editie beleefd!!!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

19-6-2018 | 
De wedstrijd van Dames 1 tegen Nieuwkoop op zondag 17 juni eindigde in mineur. De stemming werd wat vrolijker met de muziek van  'we are the champions 'en de aanwezigheid van de kampioensteams  jB1 en mC1. De spelers en speelsters werden  naar voren gehaald Inka en kregen een medaille en foto van Els
Lees meer >>


Bijlage: Huldiging veldkampioenen(2).pdf

Nieuwsafbeelding

19-6-2018 | 
Zaterdag 16 juni vond op het Hertogspark de Jongste Jeugd Dag plaats. HC Alkemade ontving een 12 tal teams in de F- en E leeftijd. De Jongste Jeugd Dag is HET afsluitende evenement van de hockeycompetitie voor de jongste jeugd. De KNHB stelt elk jaar een ander thema vast en dit jaar was
Lees meer >>


Bijlage: IMG-20180616-WA0002.jpg

Nieuwsafbeelding

17-6-2018 | 
Beste hockeyers,

Het is dan eindelijk zover! Hieronder staat de nieuwe teamindeling voor komend seizoen. Het was weer een moeilijke puzzel, het kleine ledenaantal maakt het erg lastig! Hopelijk hebben we hiermee zoveel mogelijk blije hockeyers komend seizoen!


Lees meer >>


Bijlage: Teamindeling 2018-2019.pdf

Nieuwsafbeelding

15-6-2018 | 
MF1 heeft een top seizoen gehad. Ze hebben niet verloren. De laatste wedstrijd werd zelfs gewonnen met 20-0.  We kijken uit naar volgend seizoen als 1e jaars E. Veel dank voor de trainers en coaches en spelleiders.  Ga zo door!
Lees meer >>
12-6-2018 | 
Afgelopen seizoen mocht ik de coach zijn van de E1; wat een eer om deze meiden te mogen begeleiden. Omdat we maar met 8 speelsters waren en dus geen wissels, hebben we regelmatig een speelster uit de E2 mogen "lenen”. Heel fijn wat zonder reserves is het beste krap maar ook heel knap. Veel van onze tegenstanders kwamen uit de regio Den
Lees meer >>


Bijlage: mE1.pdf

Nieuwsafbeelding

2-6-2018 | 
Konstruktiebedrijf J. Straathof BV is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar staalconstructies vervaardigt. Met een breed scala van producten kunnen wij u van dienst zijn voor al uw staalwerken. 
Van luifel tot hekwerk, van stalen trap tot compleet dragende constructie.
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren
SponsorKliks
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Meer informatie >>