Nieuwsafbeelding

21-2-2018 | 
Het beloofde een spannende ochtend te worden voor de meiden van de MD1. Zouden ze zaalkampioen worden? Volgens de berekeningen was die kans erg groot, maar theoretisch kon het nog mis gaan....
Lees meer >>


Bijlage: MD1_ Zaalkampioen.jpg

Nieuwsafbeelding

21-2-2018 | 
De deelnemers hebben zich voorbereid op het fluitersexamen d.m.v.  e-learning met  ieder een eigen inlogcode. Daarnaast kregen zij op 2 dinsdagavonden les van bondsscheidsrechter Joost Soetens. Zowel in het clubhuis als op het veld werd instructie gegeven en werden alle vragen over het fluiten beantwoord.
Lees meer >>


Bijlage: Collage fluiterscursus en - examen.pdf

Nieuwsafbeelding

18-2-2018 | 
MC12 is kampioen!  De meiden gingen voor de winst en wat heet de meiden hebben gestreden als leeuwinnen! De eerste wedstrijd tegen Katwijk maakten de meiden mooie aanvallen en dat werd beloond, ze wonnen met 6-1! En toen kwam de beslissende wedstrijd tegen Alecto een gevreesde tegenstander. De meiden knalde er vol op en toen maakte ze de
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-2-2018 | 
Super spannend was het vandaag in de HGC dome. De hele poule van  HCA JB1 speelde de laatste wedstrijden daar vandaag. Lees hoe dat verliep.
Lees meer >>


Bijlage: IMG-20180217-WA0000.jpg
1-2-2018 | 
Rob van der Geest SPORT 2000 is een begrip in de gemeente Kaag en Braasem. De winkel is gespecialiseerd in de verkoop van artikelen, bedoelt voor sporten zoals: voetbal, tennis, hockey, hardlopen, fitness, wintersport, indoor en wandelen. Ook bieden zij een groot assortiment sneakers en vrijetijdskleding aan.
 
Geschiedenis
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren
SponsorKliks
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Meer informatie >>